Využijte 20% slevy do 31.5. na všechny svíčky, vonné vosky a difuzéry. Stačí využít slevový kód: Jaro

Která vůně je pro Vás ta pravá?

Podle posledních zpráv to vypadá, že doma budeme trávit čím dál více času a prozatím nikdo neví, jak dlouho to potrvá. Proto jsme se rozhodli Vám blíže představit naše vůně, ať si můžete čas doma zpříjemnit a na chvíli zapomenout na to, jaká omezení nás obklopují. 

 

Svěží vůně

 Verbena je s námi od úplného začátku, neboť nám padla do oka na první pohled. Jedná se o svěží vůni květiny verbeny s jemným nádechem citrusů a vanilky. 

 Mojito jakožto jeden z nejoblíbenějších míchaných drinků asi nemusíme dlouze představovat, neboť přesně taková je tato svíčka. Poctivá vůně limetky, cukrového sirupu, třtinového cukru a máty provoní váš domov svěžestí. 

 Citrónová tráva a zázvor je netradičním spojením, které nadchne i ty, co nemají zázvor dvakrát v lásce,neboť pouze doplňuje příjemnou, jinak svěží citrónovou trávu kapkou štiplavostí. 

 Čerstvé prádlo jsme zařadili do našeho portfolia teprve nedávno a sami kroutíme hlavou nad tím, proč s námi již není déle, neboť se jedná o tu nejuniverzálnější vůni z naší nabídky, vůni čistého prádla máme rádi všichni. 

 

D4785562-318C-4626-A7F7-E17B6DBA2722

Vánoční klasiky

Štědrý večer je nestárnoucí klasika, která navodí tu pravou vánoční atmosféru kombinací pomerančové kůry, skořice a brusinky Můžete se těšit na krásně provoněný a zahřátý domov

Medové perníčky neodmyslitelně patří k Vánocům a tato vůně se perfektně hodí do předvánočního času pečení cukroví. Má dvě výhody – nemá žádné kalorie a voní stejně dobře jako cukroví od babičky. Musí se však počítat i s jednou nevýhodou. Jedna Vám stačit určitě nebude.  

Jablečný štrúdl sice řadíme do vánočních vůní, ale stejně tak dobře se bude hodit během podzimních sychravých dnů, neboť kombinace jablek, ořechů, skořice a vláčného těsta je nesmrtelná. 

Na poslední chvíli jsme se také rozhodli vyrobit podzimní novinku, kterou je Pumpkin Spice. Ať už jste milovníkem Pumpkin Spice Latté od Starbucks či Vám toto sousloví nic neříká, tak právě tato vůně bude skvělým společníkem pro dlouhé covidové večery u Netflixu. Souhra dýně a podzimního koření je okouzlující. 

A vánoční kategorii uzavíráme nápojem, který Vás vždy zahřeje a pohladí na duši, není jim nikdo jiný než svařák, jelikož si jej s největší pravděpodobností letos nedáme na trzích, tak alespoň v této voskové podobě si jej můžete vychutnat. Souhra červeného vína, pomerančů a vánočního koření se skořicí se skvěle hodí pro klidné večery. 

 

Svíčka Pumpkin Spice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teď zabruslíme do méně početné kategorie, ale jak se říká, dobrého stačí málo. 

Sladké vůně máme prozatím v nabídce tři. První z nich je vanilka, která mimo to, že voní přesně tak, jak ji máme už od malička zažitou, tak v ní také můžete objevit nádech muškátového oříšku a kombinaci drcených ořechů. 

 

25F2A551-6F16-427B-9369-EEDABF4E6E02

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dalším slaďoušem a to doslova je kokosový ostrov, který byl zrozen pro všechny milovníky kokosů. Nechte se přenést do Karibiku do houpací sítě zavěšenou o palmy a nechte se kolíbat jemným teplým vánkem. 

 

A na závěr této kategorie pro Vás máme opět něco na pití, tentokrát Prosecco. Že netušíte, jak si tuto vůni představit? Tak zapátrejte ve své paměti a zkuste si vzpomenou na ten pocit, kdy jste naposledy lovili ve sklenici poslední kapku prosecca. 

 

7CBEC30C-0F6B-4860-967C-578A6BF08E04

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Málem bychom zapomněli na květinové vůně, přitom Levandule je celoroční klasika, která nikoho neurazí,a navíc provoní každý domov špetkou Provence. Budete si připadat, jako v oáze klidu. Je skvělým parťákem pro chvíle relaxu s knížkou v ruce. 

Peprmint a eukalyptus je neobvyklou kombinací, která svou svěžestí očaruje ne-jeden byt. Navíc tato kombinace pozitivně působí na Vaše dýchací cesty. 

A na závěr pro Vás máme divoký les, jenž Vás přenese do hlubokého lesa daleko od civilizace, ucítíte bergamot, divoké kvítí, černý rybíz, mech a další lesní plody.

Nebojte, stále pro Vás testujeme nové a nové vůně, které budou postupně přidávány do našeho portfolia. V případě zájmu Vám rádi přidáme k objednávce vzorky vůní, nebojte si o ně napsat buďto do poznámky k objednávce anebo nám napište na Facebook / Instagram. 

Obzvlášť hodně zdraví a optimismu v následujících dnech Vám přeje tým Veynero.




Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.