Využijte 20% slevy do 31.5. na všechny svíčky, vonné vosky a difuzéry. Stačí využít slevový kód: Jaro

Společně chráníme planetu: zašlete nám pět sklenic Lux a získáte jednu svíčku Lux zdarma.

Na přírodě nám záleží. Když vymýšlíme nové produkty, zvažujeme, jak je udělat co nejšetrněji k přírodě a zároveň k vaší peněžence.

Svíčky vyrábíme tou nejekologičtější cestou, jako jen můžeme, a proto využíváme sójový vosk, bavlněné a dřevěné knoty od prověřených výrobců, v přírodě rozložitelné kartony a bíle bio bobky jako výplňový materiál.

I tak jsme si ale vědomi dopadu na životní prostředí, které naše výrobky nesou. Dlouho jsme přemýšleli nad tím, jak snížit celkový dopad naší výroby na planetu a konečně jsme přišli s nápadem.

Rozhodli jsme se zavést program na výměnu použitých skel od svíček Lux a Amber.

Sklenice můžete vyhodit do kontejneru na sklo, který máte za rohem, ale pokud to jde, proč nerecyklovat společně? Rádi Vám vyměníme pět nepoškozených sklenic za jednu svíčku dle vašeho výběru zdarma!

 

buďte

Jaké obaly od svíček bereme zpět?

Veškeré skleněné obaly mohou být s etiketou nebo bez, avšak musí být čisté a sklo nepoškozené

Skla z řady Lux: XL, L, M – bílé i černé

Skla z řady Amber: XL, L, M – s víčkem 

 

Co ještě bereme zpět?

Zaslat nám můžete i dózy od svíček v plechu – v tomto případě bohužel bez nároku na svíčku zdarma, ale s dobrým pocitem, že šetříte přírodu.

Kontakt

Napište nám e-mail a my vám zašleme kód pro zaslání přes Zásilkovnu zdarma. S kódem stačí přijít do jakékoliv pobočky Zásilkovny a sdělit jej obsluze, o nic dalšího se nemusíte starat.

Jakmile dózy dorazí, zkontrolujeme je a následně obdržíte dárkový poukaz na 260 Kč, který můžete využít po dobu jednoho roku na libovolné zboží na našem e-shopu. 

Email: info@veynero.cz

Do e-mailu nám ještě před odesláním napište počet sklenic a jejich druhy.

Budeme se těšit!




 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.